Fiecare copil în grădiniță și școală Ponorâta_rechizite

Status: Fundraising

134 de copii de grădiniță și 143 din clasele I-IV, din Ponorâta, au început cursurile în septembrie, în condițiile impuse de pandemie, după 6 luni în care au stat acasă pentru că nu au avut acces la învățământ online.

S-au bucurat tare mult să revină la școală, iar acest lucru s-a văzut: rata de prezență a fost de peste 88%! Sperăm să fie tot așa!

Pentru ca acești copii și profesorii lor să își desfășoare activitatea în condiții optime, este important să aibă rechizite și materiale didactice pe care părinții nu și le pot permite. Astfel, au nevoie de rechizite: plastilină, foarfece, creioane colorate, caiete, lipici, blocuri de desen, acuarele, hârtie colorată și de xerox, cuburi din lemn, lego de plastic, cărți de povești și de colorat. În plus, mai au nevoie de măști de protecție și de produse de igienă. Pentru achiziționarea produselor avem nevoie de 6.000 de lei.

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Fiecare copil în grădiniță și școală Ponorâta_rechizite

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.