Fiecare copil în grădiniță și școală Ponorâta_rechizite

Status: Fundraising

134 de copii de grădiniță și 143 din clasele I-IV, din Ponorâta, au început cursurile în septembrie, în condițiile impuse de pandemie, după 6 luni în care au stat acasă pentru că nu au avut acces la învățământ online.

S-au bucurat tare mult să revină la școală, iar acest lucru s-a văzut: rata de prezență a fost de peste 88%! Sperăm să fie tot așa!

Pentru ca acești copii și profesorii lor să își desfășoare activitatea în condiții optime, este important să aibă rechizite și materiale didactice pe care părinții nu și le pot permite. Astfel, au nevoie de rechizite: plastilină, foarfece, creioane colorate, caiete, lipici, blocuri de desen, acuarele, hârtie colorată și de xerox, cuburi din lemn, lego de plastic, cărți de povești și de colorat. În plus, mai au nevoie de măști de protecție și de produse de igienă. Pentru achiziționarea produselor avem nevoie de 6.000 de lei.

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Anul 2020 ne-a surprins pe toți, în cele mai neașteptate forme. Mai presus de toate, efectele crizei pandemice s-au resimțit în educația, sănă

625 RON Suma

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei