Iulian Danescu - Asociația Reality Check

30 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică.

Sustinem medicii din spitalul Fundeni in lupta cu COVID-19

La spitalul Fundeni, pentru protecția personalului medical, este nevoie de 3 sterilizatoare, sterilizatoare care costă 585 de lei bucata. În total, este nevoie de 1755 de lei pentru 3 sterilizatoare cu ultraviolete.

02 May 2020