Mădălina Dăscălescu - Asociația Reality Check

Cel mai frumos cadou de ziua mea

255 RON Donations raised
17% Complete
1,500 RON Target
4 Donations

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Mai multe detalii despre proiect in descriere.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

Urgente medicale in comunitatea de horahai din Castelu

Cu banii strânși, împreună cu asistentul medical comunitar, vom asista familiile să rezolve urgențele medicale ale copiilor și vom cumpara tratamentul necesar pentru ei.

4 Donations

La multi ani sanatosi si fericiti, Mada! Si tot asa sa fie si pentru copiii din Castelu. Felicitari pentru initiativa :)
22 Jan 2019
Un gest extraordinar! (Si) de asta te iubesc ❤️ ❤️❤️ La multi ani, Mada! Sa fie asa cum ii vrei tu!
18 Jan 2019

Irina Paval

30 RON
La mulți ani minunați și plini de iubire!
08 Jan 2019

Lucia Stinga

50 RON
La multi ani Madi!! Felicitari!
08 Jan 2019