Petronela Carmen Puțanu - Asociația Reality Check

100 RON Target
5 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică.

Sală de mese pentru copiii din Ponorâta

Problema adresată

Peste 150 de copii de grădință și școală studiază și mânâncă zilnic, în același spațiu.

Cu sprijinul Kaufland România, copiii din Ponorâta primesc zilnic o masă caldă. Dorim să construim o sală de mese în care copiii să poată mânca decent, cu veselă adevărată, nu din plastic, ca acum.

Sala de mese va fi amplasată lângă școală și va fi folosită și pentru alte activități educative.

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!