Fondul pentru Elisei si Oana

Cristian pune bazele fondului ”Elisei si Oana”, la Reality Check. Cristian și cei care donează vor ajuta o bunică din Budila să îi crească pe Elisei (10 ani) și Oana (12 ani), doi copii buni la învățătură. Bunica și nepoții nu au surse de venit, iar Cristian le donează de câțiva ani în fiecare lună alocația copilului său. Acum vrea să facă mai mult: să ne asigurăm împreună că Elisei și Oana au un viitor decent și vor deveni oameni buni. Haideți să fim, împreună, familia extinsă a lui Elisei si Oanei! Vom demonstra să putem fi o familie pentru Elisei si Oana, iar Reality Check va extinde acest model și pentru alți copii.

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Fondul pentru Elisei si Oana

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Elisei împlinește 10 ani

Dragi prieteni,  Au trecut aproape cinci ani de când l-am întâlnit pe Elisei. Era în timpul unei vizite de documentare despre programul “Fiecar