Sprijin pentru educația copiilor din Castelu

Castelu este o comună din județul Constanța, cu o populație foarte săracă de turci-romi, numiți horahai, unde aproximativ 600 de copii trăiesc în condiții greu de imaginat. Din cauza problemelor materiale, multi dintre copiii săraci din Castelu merg la școală rar și o abandonează devreme. Unii nu merg deloc, iar grădinita este un lux pentru majoritatea. De aceea, ei au o nevoie foarte mare de a participa la orice fel de activități menite să le extindă orizontul, să capete încredere în forțele proprii și să își dorească un viitor mai bun decât al părinților lor.

Reality Check ajută copiii din Castelu cu diferite proiecte educationale – de la campanii de înscriere a copiilor la grădinită la educatie prin joc, sporturi și tabere. Copiii sunt extrem de încântați de cluburile sportive, învață multe lucruri utile și sunt stimulați să se înscrie la grădiniță sau la școală sau să își îmbunătățească frecvența și performanțele școlare.

Pentru că Reality Check nu are un buget dedicat pe termen lung pentru activitătile educationale de la Castelu, ci depinde în mare parte de sprijin individual și muncă de voluntariat, orice ajutor din partea voastră contează. Nevoile educationale ale copiilor sunt mari, iar răspunsul lor, atunci când sunt incluși în orice fel de activităti, este fantastic!

Donations:

Fundraising events

31 dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

Benefiting:: Sprijin pentru educația copiilor din Castelu

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi.

15 Donations
31 dec 2019

Daruieste ziua ta ~ 2019

Benefiting:: Sprijin pentru educația copiilor din Castelu