Bani de liceu pentru Denisa

La inițiativa Alexandrei, strângem bani pentru Denisa Todiriță din comuna Săvinești (jud. Neamț), o fată care, deși a crescut în ghetou într-o familie numeroasă și foarte săracă, a fost prima la școală și acum a intrat prima la liceul pedagogic din Piatra Neamț (oraș aflat la o distanță de 12 km de casă). Visul ei e să ajungă profesoară de limba și literatura română.

Inițiem un fond pentru educația Denisei și vă invităm să contribuiți pentru a o putea susține pe tot parcursul liceului.

Din banii care se strâng îi vom acoperi în primul rând costurile fixe – internat, mâncare, transport. Acestea sunt prioritățile.

Dacă doriți să contribuiți donând regulat o anumită sumă, o puteți face direct în contul Reality Check (lei: RO66INGB0000999907111278; euro: RO89INGB0000999907153350), unde menționați Bani de liceu pentru Denisa. Orice sumă este foarte binevenită!

In beneficiul: Bani de liceu pentru Denisa

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi.

Cel mai frumos cadou de Sf. Alexandru

Denisa Todiriță este o fată frumoasă de 14 ani, cu ochi albaștri din comuna Săvinești (jud. Neamț). Dar ceea ce este mai important în aceast