Alexandra Savencu - Asociația Reality Check

Cel mai frumos cadou de ziua mea

575 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
3 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

Meditații pentru copiii din Ponorâta și Colonia Bistriței

Educație, educație, educație :)

Pentru că rezultatele copiilor sunt din ce în ce în ce mai bune, anul acesta ne dorim să extindem programul cu meditații la Matematică și la Limba Română, pentru copiii de gimnaziu, astfel aceștia vor avea mai multe șanse să treacă evaluarea națională.

3 Donatii

Broscutza

75 RON
Laaa muulti aaani micutzo :*
16 Nov 2018

Anonymous

30 RON
La Multi Ani, Alexandra, sa ramai la fel de zambitoare, cu chef de viata, optimista asa cum te am cunoscut, iti doresc multa sanatate si tot ce ti ai propus sa ti se indeplineasca
12 Nov 2018
12 Nov 2018