Eu și tu, oferim împreună darul "educației"

 

Mihaela Dudescu Asociația Reality Check

45% Complete
2,250 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații
19
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să pui umărul la ajutorul celor care au nevoie.

Azi fac primul meu pas către obiceiul de a susține copii dotați intelectual, dar fără condiții financiare.

Iar dacă și tu ai vrut vreodată să faci un asemenea gest dar nu ai avut timp sau ocazia, te invit și te rog să te alături cauzei mele. 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și dacă îți place ideea, poți face și tu asemenea gesturi pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

La inițiativa Alexandrei, strângem bani pentru Denisa Todiriță din comuna Săvinești (jud. Neamț), o fată care, deși a crescut în ghetou într-o familie numeroasă și foarte săracă, a fost prima la școală și acum a intrat prima la liceul pedagogic din Piatra Neamț (oraș aflat la o distanță de 12 km de casă). Visul ei e să ajungă profesoară de limba și literatura română.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

02 Aug 2022
Bafta !!!
16 May 2022

Anonymous

1,200 RON
21 Mar 2022