De ziua mea, îmi doresc să văd cât mai mulți copii de la Castelu la școală

 

Oana Curca Asociația Reality Check

27.333333333333% Complete
820 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care pot să mi-l imaginez este să le oferim împreună copiilor de la Castelu șansa de a avea o copilărie mai frumoasă și o viață mai bună prin educație. Peste 600 de copii trăiesc în condiții de sărăcie greu de închipuit. Pentru familiile lor, prioritățile sunt asigurarea hranei de la o zi la alta și a unui acoperiș deasupra capului, iar educația devine un lux. Asociația Reality Check și-a luat un angajament pe termen lung față de comunitatea din Castelu. Le oferă copiilor cursuri remediale și o masă caldă, posibilitatea de a practica un sport și de a merge într-o tabără de învățare. Vă invit să susținem împreună aceste programe extrem de necesare copiiilor. Fiecare donație din partea voastră îmi va aduce o mare bucurie! 

Vă mulțumesc din suflet!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

Reality Check ajută copiii din Castelu cu diferite proiecte educaționale – de la campanii de înscriere a copiilor la grădiniță la educație prin joc, sporturi și tabere. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
16 Feb 2022

Anonymous

50 RON
16 Feb 2022

Anonymous

90 RON
16 Feb 2022
16 Feb 2022

Oana Irina Curca

300 RON
Fericirea din ochii unui copil nu se poate cumpara cu bani, dar sper ca donatia mea, alaturi de multe alte donatii sa le faciliteze copiilor din Catelu conditii in care sa poata sa se bucure de lucrurile ``marunte`` care fac parte din normalul vietii oricarui copil. Poate e o picatura intr-un ocean, dar e cu siguranta o picatura pentru care merita sa ma implic.
14 Feb 2022

Anonymous

30 RON
14 Feb 2022

Anonymous

75 RON
Din toata inima!
14 Feb 2022

Anonymous

150 RON
Orice copil merita sa fie fericit. Si chiar daca banii nu aduc fericirea, e nevoie de un minim buget pentru ca saracia sa nu o impiedice.
14 Feb 2022
Oana Curca : Asociația Reality Check
De ziua mea, îmi doresc să văd cât mai mulți copii de la Castelu la școală