Dana Gradinaru - Asociația Reality Check

610 RON Donatii stranse
500 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică.

Sprijin pentru educația copiilor din Castelu

Reality Check ajută copiii din Castelu cu diferite proiecte educationale – de la campanii de înscriere a copiilor la grădiniță la educație prin joc, sporturi și tabere.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Anonymous

corina drosino

Tamis Elisabeta

Florina Mantescu

La mulți ani cu sănătate și cu multe fapte bune!