Carmen Mihaiu - Asociația Reality Check

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,690 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
17 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotărât să-mi donez ziua de naștere copiilor de la Castelu.


După cum mulți deja știți din poveștile mele, Reality Check, asociația în care activez de aproape 3 ani, ajută copiii săraci din două comunități: Castelu (jud. Constanța) și Ponorâta (jud. Maramureș). Am făcut nenumărate drumuri la Castelu împreună cu prietena mea, Oana, să rezolvăm probleme de sănătate ale copiilor săraci. Multă lume asociază sărăcia cu lipsa hranei și cu o locuință dărăpănată.  

Din experiența mea la Castelu, vă spun că oamenii săraci se confruntă, în plus, cu situații de neacceptat. Sunt etichetați și respinși din toate părțile. Ne luptăm pentru drepturile lor și în același timp investim cât putem în educația lor. Am găsit tot timpul parteneri care ne ajută să implementăm programe de educație non-formală, educație prin sport și dans, educație sanitară etc. Ne despart 300 de kilometri de Castelu și ne este imposibil să facem lucrurile la fel de bine pe cât le-am putea face dacă am fi acolo.  

Din motivul acesta, tot cu sprijinul vostru, am reușit să angajăm o colegă minunată care își dedică timpul pentru a ajuta comunitatea din Castelu. Am strâns puțin peste 15% din banii cu care îi plătim salariul Cristinei și îmi doresc să mai punem o cărămidă cu ocazia zilei mele de naștere cât să ne apropiem mai tare de suma necesară pentru întreg anul ca să o putem păstra pe Cristina în echipa noastră.

---------------------------------------------------------------------------------

Despre Cristina    

"Oamenii buni, care vin singuri cu idei și energie și nu trebuie să tragă nimeni de ei să le pună în practică, sunt foarte greu de găsit. Iar Cristina e unul dintre ei. E mică și slabă și foarte artistă, dar asta n-a împiedicat-o să ne organizeze un an întreg, deși împărțiți în trei țări de pe două continente. Când n-a mai suportat hârtiile, a preferat să renunțe să mai primească un salariu pentru asta, dar să ne ajute pe gratis cu munca în comunitate, care i se potrivește de minune. Cristina e curioasă, râde mult (ca-n poza de mai jos), și zice că la Castelu învață să trăiască în prezent, pentru că niciodată planurile de acasă nu se potrivesc cu surprizele de acolo. Știe pe nume copiii, mamele și bunicile și se (și ne) descurcă in tot felul de situații complicate. Acum trăiește în Constanța, deci e la o aruncătură de băț de Castelu." (Alina)    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

Salariu pe 1 an pentru un asistent de echipă în proiectele din Castelu

Echipa Reality Check are mare nevoie de un om care să ajute la bunul mers al programelor din Castelu. De la identificarea cazurilor medicale care au nevoie de o rezolvare urgentă și până la implementarea proiectelor în zona de educație. Cu banii stranși, vom asigura salariul unui asistent de echipă pentru proiectele din Castelu, pentru un an de zile, respectiv 67 200 lei cheltuieli totale pe intreg anul.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

17 Donatii

150 RON
Pentru Crisa ♥️
13 May 2020
La multi ani, fata inimoasa!
11 May 2020
La multi ani cu sanatate si bucurii, Carmen!
08 May 2020
08 May 2020

La mulți ani! :)

150 RON
Catch up later
07 May 2020

Iolanda

150 RON
La mulți ani fericiți!
06 May 2020

Anonymous

500 RON
06 May 2020
La muuuulti ani, draga mea! #bucuriilesimple
06 May 2020
06 May 2020
La multi ani!
06 May 2020

Andra

75 RON
06 May 2020

Alina

150 RON
La mulți ani, buni și frumoși!
06 May 2020
La mulți ani așa cum ți-i dorești, Carmen! ❤️
06 May 2020
500 RON
05 May 2020
150 RON
La multi ani! ♥️
05 May 2020

Oana L.

75 RON
La mulți ani!:)
05 May 2020

Anonymous

75 RON
05 May 2020