Daniela Gradinaru - Asociația Reality Check

De ziua mea imi doresc ca nici un copil sa nu sufere!

415 RON Donatii stranse
83% Complete
500 RON Target
8 Donatii

 

Odata cu inaintarea in varsta, am inceput sa ii apreciez pe oameni nu dupa realizarile personale, ci dupa ceea ce fac pentru ceilalti. Printre oamenii pe care ii admir se numara si prietena mea Oana Ganea, care, prin Asociatia Reality Check, se ocupa de probleme medicale ale copiilor dintr-o comunitate saraca, Castelu.

Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata noastra. Din pacate sunt multi copii care nu se bucura de copilarie, din diverse motive. Impreuna putem sa le redam copilaria!

De ziua mea imi doresc ca nici un copil sa nu sufere!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Reality Check

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

Urgente medicale in comunitatea de horahai din Castelu

Cu banii strânși, împreună cu asistentul medical comunitar, vom asista familiile să rezolve urgențele medicale ale copiilor și vom cumpara tratamentul necesar pentru ei.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

La multi ani!
16 Dec 2019
un mic ajutor si din partea mea!
16 Dec 2019

Florina Mantescu

75 RON
Un mic dar pentru copiii sarmani, din partea Danei!
16 Dec 2019

corina drosino

100 RON
16 Dec 2019

Adriana

30 RON
La multi ani, Dana! Sa ramai mereu o luptatoare, asa ne inspiri si pe noi:)
16 Dec 2019
16 Dec 2019

Alexandru Patrascu

20 RON
La multi ani draga mama! De ziua ta iti doresc ca toti copii sa fie sanatosi si fericiti!
16 Dec 2019
16 Dec 2019