Asociația Reality Check

Asociația Reality Check

Sprijin pentru educația copiilor din Castelu @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Dată: 31 December 2019
Dragi prieteni, Ce imi doresc anul acesta de ziua mea este sa sprijinim impreuna copiii din Castelu sa aiba un an scolar mai ferit de lipsuri. Cei de
[ Show more ]

1

Galantomi:

37

Donații:

4,220 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Dragi prieteni,

Ce imi doresc anul acesta de ziua mea este sa sprijinim impreuna copiii din Castelu sa aiba un an scolar mai ferit de lipsuri. Cei de la Reality Check le-au pregatit activitati educationale si alte modalitati de sprijin, insa, pentru implementarea acestor proiecte, e nevoie de fonduri. Orice donatie este binevenita pentru ei, iar eu o voi considera cel mai frumos cadou de ziua mea!

Castelu este o comună din județul Constanța, cu o populație foarte săracă de turci-romi, numiți horahai, unde aproximativ 600 de copii trăiesc în condiții greu de imaginat. Din cauza problemelor materiale, multi dintre copiii săraci din Castelu merg la școală rar și o abandonează devreme. Unii nu merg deloc, iar grădinita este un lux pentru majoritatea. De aceea, ei au o nevoie foarte mare de a participa la orice fel de activități menite să le extindă orizontul, să capete încredere în forțele proprii și să își dorească un viitor mai bun decât al părinților lor.

Reality Check ajută copiii din Castelu cu diferite proiecte educationale – de la campanii de înscriere a copiilor la grădinită la educatie prin joc, sporturi și tabere. Copiii sunt extrem de încântați de cluburile sportive, învață multe lucruri utile și sunt stimulați să se înscrie la grădiniță sau la școală sau să își îmbunătățească frecvența și performanțele școlare.  

Pentru că Reality Check nu are un buget dedicat pe termen lung pentru activitătile educationale de la Castelu, ci depinde în mare parte de sprijin individual și muncă de voluntariat, orice ajutor din partea voastră contează. Nevoile educationale ale copiilor sunt mari, iar răspunsul lor, atunci când sunt incluși în orice fel de activităti, este fantastic!