Fondul Educatia lui Elisei

Cristian pune bazele fondului ”Educația lui Elisei”, la Reality Check. Cristian și cei care donează vor ajuta o bunică din Budila să îi crească pe Elisei (8 ani) și Oana (10 ani), doi copiii buni la învățătură. Bunica și nepoții nu au surse de venit, iar Cristian le donează de câțiva ani în fiecare lună alocația copilului său. Acum vrea să facă mai mult: să ne asigurăm împreună că Elisei și Oana au un viitor decent și vor deveni oameni buni. Haideți să fim, împreună, familia extinsă a lui Elisei! Vom demonstra să putem fi o familie pentru Elisei, iar Reality Check va extinde acest model și pentru alți copii.

In beneficiul: Fondul Educatia lui Elisei

In beneficiul: Fondul Educatia lui Elisei

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Casa pentru Elisei

Dragilor, Am lansat de ziua mea un apel pentru donații pentru familia Elisei & Oana din Budila + bunica Ioana. (https://asociatiarealitycheck.gal

Fondul Educația lui Elisei

Îmi doresc de ziua mea să ajutăm cu toții o bunică să crească doi oameni mari   Am început acum câțiva ani să donez alocația copilului