Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Antoneta Prodan Asociația Reality Check

24.5% Complete
490 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

 Anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru o cauză în care am crezut dintotdeauna și pe care am susținut-o încă de pe vremea când eram directoare la Școala nr 1 din Castelu. Astfel, mă alătur inițiativei Asociatiei Reality Check de a veni în sprijinul comunității noastre. Sper ca împreună sa transformam o clădire din sat în centru comunitar.

 Donațiile vor fi folosite pentru a construi în centru o baie publică, spălătorie, un mic dispensar, o sală de activități educaționale, un spațiu pentru adăpostirea temporară a unui număr restrâns de persoane aflate în situații critice. Astfel, persoanele vulnerabile vor putea beneficia de servicii de asistenta socială, medicală și educațională. Împlinirea nevoilor de baza le poate da acestor oameni o perspectiva mai bună de integrare în societate.

Știm foarte bine cercul vicios în care au intrat acești oameni săraci: unii nu vorbesc suficient de bine românește, nu știu sa scrie și să citească și, astfel, nu au nicio șansă la o slujba decentă. Haideți să ajutăm copiii de astăzi să aibă parte de altfel de educație și de un viitor mai bun decât al părinților lor. 

 Cel mai frumos cadou pentru mine ar fi sa faceți o donație cu care sa ajutam acești copii sa aibă o viață mai buna alături de noi.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. 

Împreună putem să schimbăm destinul unor copii săraci.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

01 Oct 2018
La mulți ani! :)
14 Sep 2018
14 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Mult succes, sunteti o persoana deosebita!
13 Sep 2018